Home Tornejos anys anteriors Tornejos generals 2010 Altres tornejos Campionat d'Espanya d'Autonomies

Campionat d'Espanya d'Autonomies

A la població gironina de Tossa de Mar ha tingut lloc del 29 d'abril al 2 de maig el Campionat de Espanya de selecciones autonòmiques, organitzat conjuntament per la Feda i la FCE. Catalunya per ser l'amfitriona ha jugat amb dos equips dels deu que han participat en aquest torneig. En cada equip jugaven sis jugadors, entre ells una dona i un juvenil, encara que els equips podien tenir deu jugadors per alinear, es a dir 4 reserves.

A l'equip B, format exclusivament per jugadors juvenils, han participat els nostres jugadors Marc Sánchez Ibern i Erik Martínez Ramírez, degut als seus bons resultats en el Campionat Juvenil de Catalunya. Els nostres jugadors han fet 2,5 i 3,5 punts respectivament, en les sis partides disputades, amb jugadors d'un gran nivell. I afeixin l’esforç de tenir que jugar totes les rondes, sense possibilitat de descans.

Finalment el torneig l'ha guanyat Catalunya A, que partia primera al ranking inicial amb 5 GM, que ha fet 28 punts, seguida de Madrid amb 22 i Euskadi amb 21 punts. Catalunya B ha quedat en setè lloc amb 13,5 punts millorant la seva posició inicial. Val a dir que, donades les circumstancies, i la poca sort dels aparellaments, aquest equip “B” ho ha fet prou bé.

Ll.

Darrera actualització (dilluns, 5 de juliol de 2010 19:55)

 
Club Escacs Sant Martí
Bàner
Clickar per més informació
Redes Socials