Home Tornejos anys anteriors Tornejos generals 2010 Altres tornejos De tot, per a tots

De tot, per a tots

  • El cap de setmana del 12 i 13 de juny, hi ha dos activitats d'escacs que organitzen alguns dels nostres socis. En concret el dissabte 12 a las 11:00h del matí hi haurà una partida d' exhibició en un tauler gegant a càrrec del Club d'Escacs Sant Martí a la Plaça Theolongo Bacchio. El diumenge día 13, começant a les 10:00 h i seguint per la tarda si cal s'organitzarà el XVII Social Besòs amb un ritme segurament serà de semirràpides (es decidirà in situ). Més informació : El Blog de Catulo.
  • El dimarts 15 de juny a les 19:00h. a la nostra seu, tindrà lloc el sisè torneig de ràpides del IV Circuït Ràpid Sant Martí 2010.
  • El dissabte 19 de juny a les 9:15h. tindrà lloc un torneig de ràpides, previ a l'entrega de premis del VII Torneig Actiu Sant Martí 2010, que tindrà lloc cap a les 13:00h. Durant l'acte el Regidor del Districte de Sant Martí, Sr. Francesc Narváez donarà una placa de reconeixement als membres del nostre equip Campió de Catalunya sots-16 i acabarà amb un piscolabis.

Y aunque no sea estrictamente de Torneos, aprovechamos para deciros que:

  • El MC Francisco "Paquillo" estrena Blog: Tablasfotográficas. Esperamos que en breve tenga su enlace dentro de nuestra sección correspondiente. Mientras, lo podeis enlazar desde el link que aquí os dejamos o desde el Blog de Catulo.
  • Hay una nueva galería de fotos colgada en su apartado correspondiente - galería d'imatges - del último torneo Sub-16 por equipos, con 78 fotos listas para ver y descargar.

Darrera actualització (divendres, 11 de juny de 2010 22:13)

 
Club Escacs Sant Martí
Bàner
Clickar per més informació
Redes Socials