Home Tornejos anys anteriors Tornejos generals 2011 Actius IV Torneig Femení Sant Martí 2011

IV Torneig Femení Sant Martí 2011

Aquest matí s'ha disputat el IV Torneig Actiu Femení Sant Martí 2011 en sessió de matí i format de lligueta de 8 jugadores a 7 rondes.  Encara que han mancat algunes noies més per reeditar l'excelencia participativa d'altres anys, el torneig ha estat igual de xulo en relació de combativitat i qualitat de joc.
L'ambient ha tornat a ser fantàstic i molt agraït d'organitzar, ja que les jugadores han demostrat el bon rotllo de sempre, cosa que ens anima a tornar-lo a fer l'any vinent. The winner is Diana Ruh López Atay de la Passió d'Esparraguera amb 6 punts de7 posibles, en una matinal molt igualada. En segon lloc ha classificat la santmartinenca Sandra Escobar (amb 5,5 punts) que lideraba la prova amb molta força fins que l'Ariadna Moreno l'ha frenat una mica en una gran partida (única derrots de Super-Sandra que ha fet un mega-torneig). Tercera posició per Karla Medina de l'UGA també amb 5,5 punts i quart lloc per Yolanda Castillo (4 punts) que ha realitzat alguns dels moviments més espectaculars del campionat, concretamentun 7.Axb7 increïble contra l'Ariadna (cinquena amb 3 punts) que m'ha deixat bocabadat. Sisè lloc per l'Ana Maria Vargas, guanyadora de l'edició anterior, que s'ho estava passant tant bé que no ha tret l'esperit mega-guerrer que la fa temible. Tancant la taula, les valentes Lidia Rondoni (1 punt) i Paula Bello, que no ha tingut por d'enfrontar-se amb unes cracks com son les abans esmentades. Moltes felicitats!!
Evidentment totes han rebut obsequis, símbol de l'autèntic esperit d'amistat del que aquest torneig gaudeix i que el fa molt especial. Agraïr les fantàstiques fotos-lumíniques d'en Roger Salvo que podeu veure al seu blog: http://www.axiomarsg.blogspot.com/ i les d'en Javi Rios que aviat podrem veure a la web del club http://www.cesantmarti.com/ així com l'impagable treball d'en Ricard Llerins, Joan Fontanillas i Ariadna Moreno. Us deixo les dades totals i fins l'any que vinent!!!
Clasificació Final:
1 Diana Ruth López La Passió 6
2 Sandra Escobar Sant Martí 5,5
3 Karla Medina UGA 5,5
4 Yolanda Castillo Sant Andreu 4
5 Ariadna Moreno Sant Martí 3
6 Ana Maria Vargas Peona i Peó 3
7 Lidia Rondoni Sant Martí 1
8 Paula Bello Sant Martí 0

Darrera actualització (dissabte, 21 de gener de 2012 09:12)

 
Club Escacs Sant Martí
Bàner
Clickar per més informació
Redes Socials