VIII Torneig Femení Sant Martí 2024

El passat dissabte 15 de juny es va disputar la vuitena edició del Torneig Femení Sant Martí amb la participaió de 9 jugadores. Tres locals: Núria Vila, Rosi Martínez i Núria Macarro.

Aquest any hem tornat ha fer dos grups i play-off amb el doble objectiu de fer-ho emocionant i alhora que es disposés d’una mica de temps a les partides.

La victòria de Núria Vila ha passat a l’Història per ser la primera jugadora de casa que ho aconsegueix. Sots-campiona va ser Lourdes Rosselló del Círcol de badalona que després de dominar el seu grup amb fermesa va posar les coses difícils a la gran final. Completa el podi Maria Cabradel Sant Adrià i el premi de millor juvenil va ser per la santmartinenca Núria Macarro amb el 6è lloc final

Després de les premiades, a continuació han estat 4a. Lorena Assad (Gramenet), 5a Rosario Martínez (Sant Martí), 7a Núria Diez, 8a Núria de Guevara i 9a Susana Pérez.

Aquest any en lloc de trofeus s’han entregat llibres i medalles per a totes les jugadores. Com sempre, el bon ambient i l’esforç en la promoció de la Dona als escacs han estat la nostre senyera.